Oldebroek

Je bent nu hier:

Wij staan voor jou klaar!

Makelaar Oldebroek

Oldebroek wordt niet voor niets wel eens ‘de parel van de Veluwe’ genoemd. In de gemeente Oldebroek liggen prachtige natuurgebieden die zeer geschikt zijn voor een fiets- of wandeltocht. Zin in een kopje koffie of thee tijdens jouw fiets- of wandeltocht? Dan ben je van harte welkom bij één van de rustpunten. Een rustpunt is een locatie bij een gastvrije inwoner van de gemeente Oldebroek.

De gemeente Oldebroek telt zo’n 23.000 inwoners en heeft een oppervlakte van bijna 100 km². Oldebroek bestaat uit verschillende kernen waaronder Oldebroek zelf, Oosterwolde, Wezep, ‘t Loo Oldebroek en Hattemerbroek.

In de gemeente Oldebroek worden het gehele jaar door verschillende evenementen georganiseerd. De meest bekende evenementen in de gemeente Oldebroek zijn de jaarlijkse Schapenmarkt in september en het jaarlijkse oogstfeest in augustus. Daarnaast worden ook allerlei andere evenementen georganiseerd in de omgeving voor jong en oud.

Zoekt u een lokale makelaar?
Makelaar Oldebroek gezocht? Van Der Linde Makelaardij is een toonaangevende makelaar in Oldebroek en omstreken. Ons primaire werkgebied bestaat uit de woonplaatsen Elburg, ’t Harde, Doornspijk, Hoge Enk, Oldebroek, Oosterwolde (Gld.), Noordeinde, Kerkdorp, ’t Loo, Wezep en Hattemerbroek. In deze plaatsen bieden wij al onze diensten aan waaronder aan- en verkopen, taxaties en verhuur. Wij taxeren ook woningen in Kampen, IJsselmuiden, Nunspeet, Hulshorst, Hierden, Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. Je woning zo goed mogelijk verkopen voor de beste prijs én zonder gedoe, dat is ons doel. Wij helpen je graag!

Woning kopen Oldebroek of omgeving?
Heb jij het woningaanbod Oldebroek bekeken? Of zoek je een woning in de omgeving van Oldebroek? Heb je je droomwoning gezien? Dan is het goed om hulp in te schakelen van een aankoopmakelaar. Door gebruik te maken van onze ervaring, kennis en professionele begeleiding krijg je meer inzicht en informatie en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Samen aankopen geeft rust, vertrouwen en zekerheid! Staat je droomwoning er niet tussen? Dan kun je je gratis bij ons inschrijven zodat wij je op de hoogte kunnen houden van het woningaanbod in Oldebroek of van één of meerdere plaatsen in deze omgeving.

Huis (ver)kopen Oldebroek of omgeving?

Huis verkopen in Oldebroek of omgeving? Makelaar Oldebroek of omgeving gezocht? Je huis verkopen in Oldebroek of omstreken voor de beste prijs én zonder gedoe, dat is ons doel. Wij hebben jarenlange ervaring en kennen de markt door en door. Uiteraard kunnen wij je woning bouwkundig beoordelen en houden wij rekening met alle publiek- en privaatrechtelijke factoren.

Wij werken samen met verschillende fotografen die jouw woning perfect op de foto zullen zetten. Eventueel kunnen wij de reportage nóg mooier maken met een video, hoogtefoto’s of een drone. Samen met een wervende verkooptekst en duidelijke plattegronden wordt je woning optimaal gepresenteerd.

Wij zijn als makelaar verantwoordelijk voor de succesvolle verkoop van je woning, maar uiteindelijk doen wij het samen met jou. Door middel van een perfecte samenwerking zullen wij er samen in slagen je woning tegen de beste prijs en onder de juiste voorwaarden te verkopen.

Woningaanbod Oldebroek en omstreken
Woning kopen Oldebroek of woning kopen omgeving Oldebroek, je huis verkopen in Oldebroek of het woningaanbod Oldebroek bekijken? Jou zo goed mogelijk helpen, dat is wat wij willen. Wat kunnen wij voor je doen? Wil jij jouw woning verkopen, heb je een taxatie nodig of wil je advies? Neem gerust contact met ons op, wij helpen jou graag.

Verkocht o.v.
Bekijk
Hoofdafbeelding de Hagen 114
de Hagen 114

8096 MK Oldebroek

€ 475.000,- k.k.

€ 475.000,- k.k.

Bekijken
Bekijk
Hoofdafbeelding Zuiderzeestraatweg 64A
Zuiderzeestraatweg 64A

8096 CB Oldebroek

€ 425.000,- k.k.

€ 425.000,- k.k.

Bekijken
Verkocht
Bekijk
Hoofdafbeelding Zuiderzeestraatweg 367
Zuiderzeestraatweg 367

8096 BN Oldebroek

€ 485.000,- k.k.

€ 485.000,- k.k.

Bekijken

Snel de waarde van
je woning weten?

Direct aanvragen